rofl

2012-04-19 / 18:33:12
Tjenna bloggen! imorgon är det fredag folket och det ska bli sjukt najs asså! Men ah vet inte riktigt vad jag mer ska säga eftersom det kommer bli sjukt najs i helg med olivia iallfall :D dock åker morsan och farsan på lördag till turkland.
Men men! ha det!

Dagarna går som dom går

2012-04-16 / 19:19:19
Förlåt att min upptadering suger, men det har varit lite tufft dom senaste dagarna men det är påväg uppåt och självklart har mitt leénde tagit över mina negativa känslor (höhö elfride tjöt) men ja haha sitter och övar på mitt fysik prov jag inte har gjort än hehe jaja och så ser jag på 'Lyckan i LA' ´haha men ah puss på er!
HAHA DÖÖÖR!!

det ända du gör i mitt liv är att svika, så varför försöka mer då

2012-04-14 / 23:26:51

Spanienkonfa, sailing for jesus christ spanienkonfa *klappklapp*

2012-04-11 / 22:57:47
Hej min statestik sjunker och livet suger! haha nä men dom underbaraste människorna på jorden har åkt hem och jag vet inte hur jag ska klara av några månader utan dom:( men åh och vi hälsade på elida som låg i hamnen och usch vad underbara dom är! fan dom har verkligen förendrat mitt liv totalt helt ärligt. Men imon så kansek jag ska träffa Fredrik om han pallar eller nått vettefan. Skriver mer om allt senare!
Puss
image descriptionimage description
Så jävla underbara är ni mina konfisar!

Du äger en stor del av mitt hjärta nu

2012-04-07 / 12:01:22
Åh jag vet inte men jag är så jävla glad! eller jo jag vet vad som gör mig glad men såhär glad visste jag fan inte att man kunde bli!! Wiiiiiih!
Men jag och Frida ska in till stan och fika och shoppa, dock inget för mig tror jag eftersom jag borde spara pengar vet inte varför jag ska göra det men men haha!
Puss!

Detta håret ska jag ha till sommaren, lockit och långt! dock blondt men men haha men iallfall så :D

Friiiiida

2012-04-06 / 15:38:48
Hemma hos Frida!! Åh vad kul vi kommer ha! hihihi men vi ska väll gå och göra oss iordning eller nått haha vi ska på middag hos hennes farmor och farfar:)
Puss
image description

planer

2012-04-05 / 18:03:17
Mina planer inför lovet!

Fredag: Åka tåget till Frida!
Lördag: Vara med Frida!
Söndag:Åka hem:(
Måndag: Mina konfisar kommer!
Tisadag: Vara med mina konifisar!
Onsdag: Mina konfisar åker hem:(
Torsdag: Fredrik kanske? haha!
Fredag: Oklart
Lördag: Oklart
Söndag: Oklart

Åh det är lov alla!! haha mitt lov började typ i tisdags nästan men men haha nu är det officiellt LOV!

Awsssuume!!

2012-04-05 / 09:40:20
Imon drar jag till skåneland! åh är så taggad så det är insane!! haha men sitter och fixar musik och sånt till tågresan imon:D
Bilder från emmas överraskning!


kärleken är alltid där

2012-04-04 / 20:14:17
Jag typ lever på makaroner och ketchup, haha äter det till frulle, lunch och kvällmat! och det är inga fullkorn heller så snart kommer jag väll se ut som en stor fet gris. Dock är ju grisar väldigt söta så hihi jag kanske passar;)
Nä men sitter och kollar på paradise hotell, ja brist på liv. Men ganska kul ändå och så bloggar jag samtidigt så tjejigt ändå att göra två saker samtidigt. Nä men ska väll ta och kolla lite till.
Puss

Några måsten innan sommaren

2012-04-04 / 12:23:54

Fatta vad najs att ha denna på sommarkvällarna då det blir lite svalare till ett par vanliga ljusa shorts.
(ja, gubben har dubbelhaka! haha dog lite av skratt när jag såg det)

Ha dom här när som, fatta najs! haha och bandet där bak gör så man inte tappar dom vid klipporna eller stranden eller när man springer!


Att ha denna, man tar bara på sig dom så är man nästan klar! dock ska jag ha en tischa under (den kommer här under)

Åh! detta får mig längta till när pengarna rullar in igen! och sommaren!

Framgång & Efterfrågan

2012-04-03 / 19:27:51
Maskinens nya skiva är så jävla grym! Åh dom är så grymma så man vill ju bara hoppa runt och se ut som en fåne!

Förskyld!

2012-04-03 / 10:08:53
Tjaa bloggen!
ligger i min säng och är förskyld... usch tycker jag. Men sitter och laddar ner serier så jag inte ska dö av ensamhet och tråkhet för det är ju ganska lätt hänt;) Och bara för att få detta inlägg mucho intressante så säger jag också att jag dricker smoothie! höhö mycket gott, dock gör det väldigt ont att svälja men äter mediciner osv. så måste bli frisk innan fredag då jag ska till Friiiida! fan vad jag taggar!:D
Puss

Denna laddar jag ner!

Det är en vanlig dag

2012-04-02 / 08:05:15
Tjena kompisar!
Idag är det som vanligt höhö och ah matte ieftermiddag osv.
Kommer massa true shit bilder istället!

yolo

2012-04-01 / 15:39:36
Fan vad underbar dag/kväll/natt/morgon!
Åh dagen börjar med att jag åker till olivia och vi sedan tar busssen för att hämta emma, vi tog på henne ögonbindel, en tröja och en prinsesskrona eftersom hon är en prinsessa! hihi så tar vi bussen in till stan och äter på Pizzahut och har det riktigt mysigt där! sen åker vi till olivias vad det var och basta, och kolla på den enormt fina utsikten. Efter så åker vi till emmas pappa och så kommer Richard och Rasmus så kollar vi på Heartbreak hotel, det var skit kul att både olivia och rasmus sitter och snackar med sina pojk/flickvänner eller ah och emma och richard sitter där och ah hihi och jag hade ingen... Seriöst ingen person alls *buhu sadface* Men men sen åkte alla vi hem till emmas mamma och så sov vi där, haha ganska kul faktis;) Och jag somna i soffan i en godisskål typ sen så puttade olivia ner mig på golvet så jag vakna... sen på morgonen åkte jag hem!
HAHA är hemma nu och ska öva på fysiken.
Puss!



Bilder kommer!

RSS 2.0