Rubrikbrist

2011-12-30 / 08:28:49
Åh, säkert den varmaste dagen på alla veckor jag har varit här! så sjukt jobbigt kan det inte vara normalt väder eller? nä tydligen inte haha.
Men strax sk ajag ta en massage och sedan i eftermiddag så åker jag Frida och min kära syster in till stan och handlar julklappar till emma,olivia and *trumvirrvel* nä skämtar men Pauline!! yeeah nä men somsagt jag klagar på all denna värmen skiter i att sola, ska bli solarietorsk ändå och sen i febriuari (kan inte stava det:s) så åker man till spanien i två veckor med konfan yeaah segla på najs vatten och sånt ni vet!
Puss

Kärlek till dig

2011-12-25 / 08:40:06
Goddagens på er alla!
god jul i efterskott allihopa och hoppas alla har haft det super mysigt! Jag hade den bäst jul afton någonsin! har aldrig haft så kul innan, vi chilla lite tog en breezer på en bar, och bara för att vi skulle ha lite roligt så att vi och drevflörta med några thailändare men det var mysigt haha känner verkligen hur mycket kärlek jag och frida har så nu taggar vi  nyårsafton! och jag ska bokstavlgit talat ha en nyårskyss skiter fullständigt vem det ska ha min förbannade kyss vi tolvslaget.
Men ah, har inte mycket mer att säga faktis ska sätta mig och se på bb för jag orkar inte sitta i solen längre vill bara åka hem nu. Hemlängtan ääh jaa!

Hur mitt liv ser ut just nu.

2011-12-24 / 12:00:00
Nu ser det ut som vanligt. Är fortvarande ganska ledsen och kan börja gråta när som helst och sådant men det går nog snart över hoppas jag. Lever livet som det kommer och det är så sjukt skönt att vi åkte till Thailand för jag skulle fan inte pallat mer i min skola allt är bara jobbgt där osv. sådana saker liksom så.

Expojkvänner, och hemliga chush

2011-12-23 / 12:00:00
Har varit tillsammans med 3.
Första:
Andreas hette han, i början var allt bra och så men vi tappa kontakten. Och var tillsammans i 3 månader fast prata aldrig så vet inte om dom räknas.Vi träffades aldrig så ah  gjorde slut för jag inte orka mer.
Andra:
Martin, han gilla jag i börja men när jag väl lärde känna han så gillar jag han allt mindre och mindre pga han var ganska irreterande och elak för den delen så jag palla inte mer så gjorde slut. Vi var tillsammas i en månad precis haha fast han hade inte någon koll så elakt men kom på det efter så. Han har jag gjort saker med som man ångrar men, kan inte ändra det och sånt här är livet.
Tredje:
Pontus, han var helt underbar, vet inte hur mycket jag får säga egentligen men jag tyckte om han och gör det fortvarande, men jag har haft det en ganska jobbig tid och var ledsen ganska ofta och antagligen så orka han inte prata med en lipsil hela tiden så han sluta typ prata med mig typ och då mådde jag sämre osv. Och tillslut palla jag inte mer när han umgicks med personer jag inte tyckte om och försvarde folk som försört mitt liv, ååh dramaqueen! nä men sant. Så gjorde slut, och kommer nog inte bli vi två igen tyvärr men sånt är livet för acceptera situationen bara och försöka glömma han. Thats life, thats liiiiife!!! uuuuuuhh!!! okej kunde inte hålla mig för det var ganska kul ändå?;)

Hemligta crusch:
HAHA! åh gud, har ju varit små kär när man var lite liksom och jag minns i sexan så började det en kille i min klass haha och blev först inte intresserad men på senare tid och ah det gick inte helt bra. Sa inget till han så min kärlek blev obesvarad.
Sen när jag gick i 3:an 4:an en i min klass haha men inte så vikigt typ. Sedan har jag inte varit kär i så många i hemligthet, jag har varit intresserad av MÅNGA! haha seriöst men håller mig till buddys som jag kanppt känner, hehe upps!

Do you know, what it feels like to be broken and used, scared and confused?

2011-12-22 / 16:16:26
Har internet kvar så.
Imon så woopar vi till Koh Lanta, party! party! haha nä men jag och frida kommer ha många sena kvällar där kan jag säga och må ni tro så kommer vi sitta med killögonen på stranden 24/7! jaja vi är som vi är.
Men känner verkligen hur jävla slapp jag är! såhär avslappnad har jag inte varit på många månader faktis så sjukt skönt.
Men ska göra lite annat nu så puss

min drömkille & hur han är

2011-12-22 / 12:00:00
Han ska vara en som respekterar och snäll. Humor står också väldigt högt på listan. Söt är inte heller helt fel. Har inte så stora föröppningar hur han ska se ut, utan han ska respektera mig och gilla mig som jag är och en grej jag gillar jag är när personen skckar sånna random sms där det står typ 'jag älskar dig älskling!' eller något sånt skulle inte sitta helt fel men kan inte få allt i världen liksom så. Och han ska ha samma humor som mig det är ett måste!

5 st låtar som jag like

2011-12-21 / 12:00:00
Denbo Ft Daloz-Alla Dagar jag var din
Maskinen-Krossa alla fönster
Backstreet Boys-I want it that way
Marcus Maison and Will Dragon-Road to euphoria
Akon-Lonely

Random musiksmak men haha ganska go ändå?;)

I can't believe you were the one, to build me up and tear me down

2011-12-21 / 10:54:19


Du är saknad

2011-12-20 / 16:04:55
Ett snabbis inlägg nu för har bara 70 minuter internet på två dar till så ska snart logga ut igen.
Vi flytta hotell det ett grymt, bara att polen är grön, och stranden är väldigt stenig. aja fint rum skön säng ska inte klaga!
När jag kommer till Koh Lanta ska jag köpa sådant bra internet eftersom vi ska bara där i 11 dar sedan hemgång!! jarrå lite hemlängtan till någon/några människor hihi jag är inte hemlighetsfull nu;)
Puss<3


10 sanningar om mej & en bild på mej

2011-12-20 / 12:00:00
1.Jag låter som en ubåt när jag sover.
2.Jag blir lätt intresserad av killar.
3.Klarar inte av personer som har gjort nått men ändå inte säger ursäkta.
4.Jag säger ofta aww! och nää!
5.Jag har super svårt att säga nej.
6.Är aldrig rädd. Utom för utlänningar (inget illa menat)
7. Har gjort saker på armen som kommer synas när jag blir brun.
8.Har alltid varit utstött.
9.Jag låter ofta folk trycka ner mig.
10.Jag älskar fortvarande pontus. (där kom en nyhet!)

Hacker

2011-12-19 / 16:01:00
Mohaha!
hackat mig in på grannhotellets internet så sitter här med frida framför mig. Men dagen har varit solig och bra! har dock bränt mig. Där fick jag för rutten fisk och inte smörjde in mig.
Men ska inte gnälla bilder kommer mer senare från ön jag har varit på, och fler från nästa men på Koh Lanta så kommer jag köpa sånt internet grej så mycket bloggning!

en tid jag vill gå tillbaka till

2011-12-19 / 12:00:00
Jag vill gå tillbaka ca två månader kanske, då hade jag det super och var så sjukt lycklig. Och i somras skulle jag inte tacka nej till.
Men livet har sina mörka stunder så man får kämpa ändå! det har jag lärt mig.

det bästa som hänt i mitt liv

2011-12-18 / 12:00:00
Asså ja, detta är en ganska svår grej att skriva för mig utan att jag kanske börjar gråta eller nått men ska försöka att inte göra det.
Men det var Pontus, och ah ni vet ju lite om den grabben osv. Men det är det bästa som hänt mig för det är den ända killen som respektera mig om man säger så, nu vet ni det.

När jag är på ett ställe där internet inte existerar

2011-12-17 / 17:25:12
Söndag (idag): det bästa som hänt i mitt liv
måndag: en tid jag vill gå tillbaka till
Tisdag: 10 sanningar om mej & en bild på mej
Onsdag : 5 st låtar som jag like ! :D
Torsdag: min drömkille &  hur han är
Fredag: Expojkvänner, och hemliga chush
Lördag: Hur mitt liv ser ut just nu.

Thailand-Bangkok #3

2011-12-17 / 17:12:00

Mysig kväll, taggar en tidig morgon imon och ah åker ut på en öde ö så kommer troligtvis inte ha något internet på typ en vecka men kommer ha men förinställda kommer!
Godnatt nu för jag är 6 timmar före er;)

Thailand-Bangkok #2

2011-12-17 / 12:37:04

Swagger jagger


Porr!

Porr!



Ni ser ju, är inte smalast men står inte och håller in magen som alla andra på bilder. Okej fine, simprovet räknas inte!


Shopping shopping hihi as kul! men trött tjej aja imon bär det av till en ö som inte är så hehe seviliserat så ah får se hur det blir är lite kräsen hur jag bor. HAHA! minns i Florida så var vi i key west så kom vi fram så ser jag på skylten 'Motel' fick seriöst panik! haha bortskämd kan man få vara ibland;)
Btw köpte en vinterjacka här, haha jag dör och btw den är äkta så mohahha! den hade sådant sertifikat på prislappen så pälsen är äkta så screw dyr vinterjacka här kommer jag med en äkta canadagose gacka för 700!
Iphone fodralet var ett måste, så mig asså;) Köpte en till klänning men palla inte ta bild även fall jag har haft på mig den hela dan. Egentligen skulle jag köpt ett filter/objektiv till kameran men dom i affären fatta ju typ nada så blev inget tyvärr:/ kostar ju typ hälften av priset hemma.
Men ska dra ut på resturang nu så skriver mer senare alla människor!

Thailand-Bangkok #1

2011-12-17 / 12:23:00




all I really want is you

2011-12-16 / 18:13:15
Hujedamig vilken dag!
Ja, först så cyklade vi i bangkok. Nu tänker ni man kan inte cykla i bangkok! haha joho det det kan man men vägarna var inte jätte roliga men jaja fick se hur folk egentligen bodde. På tv ser man fina räger till hus osv. men egentligen så bor dom i plåthyttor typ eller ah smutsigt omg ni skulle ha sett den så kallade floden. Kolsvart såg ut som det var bensin i. Tyvärr så har det varit översvämning i hela bangkok så det mesta skogen dog, *sadface* det var lite synd för han sa att det var magiskt innan det.
Men imon så gäller det bara shopping och just det på kvällen så åkte vi nånsatans och åt och så shoppa jag en klänning, bikini och iphone fodral.

I Care too much. That's how i get hurt.

2011-12-15 / 15:56:47
Sitter och chillar på hotellrummet och ska snart sova, eller ska se lite O.C, omg den är den bästa serien jag har sätt!
Och ah tagga cykling i bangkok inte tillräckligt att gå runt och vara rädd för araber när man ska shoppa utan sedan ska man cykla! herre min jesus rädda mig!
Puss<3

Arabland

2011-12-14 / 19:56:34
Sitter i Egypten och ah är allmänt rädd för araberna....
En i baren har dom dåligaste skämten och dom är tillochmed dåligare än mina!! då är dom seriöst dåliga. Men ska flyga om någon timme eller nått vet inte riktigt hoppas bara att min dator hinner ladda klart och så måste ha till den 8 timmars långa flygresan till bankok taggga!
haha men åh har inge lust att åka men jag och frida tha maan! kommer ha så sjukt kul:D
Puss<3

Så kan det gå i arablandet!
och ja, jag sökte om bangkok stavades så...

Wooop wooop!

2011-12-14 / 13:04:54
HEJ!
okej nu ska bloggningen komma igen och ah ska bli som vanligt eller vanligt och vanligt, sitter på kastrups flygplats och väntar på planet till Egypten och sedan bära mig av till Thailand! WOOP WOOP!
Men ska resa i 24 timmar! helt sjukt ju. Men ska dra så puss<3



BLoggpaus

2011-12-05 / 08:09:20
Ja som alla kanske fattar så har jag en liten bloggpaus, och dom inläggen som har publicerats under tiden var tidinställda så ah jag har inte bloggat på ett tag nu.
Men kommer väll igång i thailand eller efter för det är ganska skönt och inte känna pressen till det och att jag inte skriver ut mitt privat liv till thw whole world!! min engelska suger btw.........
HAHA!
ha det bra sålänge:)
Puss

Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. Dag 11 – Mina syskon.

2011-12-01 / 12:00:00
Struntar i 10 så vi hoppar till 11 istället.

Jag har tre stora systrar, En riktigt, en halv och en som jag inte är blodsband släkt med. Haha ska berätta hur detta går till. Jo innan min pappa träffa min mamma så har pappa varit gift med typ fler haha fast dom har ju varat i några år osv. Men så fick dom min halv syster och hon är äldst, hon har två barn så jag blir moster. Haha sen är det min icke blodsband syster. Jo när hon var typ lika gamal som mig så flytta hon till oss för hennes mamma var inte frisk. Då bodde vi i Malmö. Men då skulle vi flytta till göteborg och hon fick välja, så hon valde att följa med oss. Sen dess bodde hon hos oss till hon flytta hemmifrån vid 21 kanske? ah hon är min syster för mig!
SEn min riktigta det var när mamma och pappa träffa på samma jobb osv. mamma bev på smällen bla bla bla sen så kom min syster haha och efter fyra år med försök till att skaffa barn igen var dom tvungen att ta hjälp av doktorer och baam! där kom jag till;D haha ganska skönt at veta att man inte är ett olycksbarn haha nä men som kom till utan att det var meningen....

Min riktiga syster och ja!:D

RSS 2.0